Priser

Medlemskap är alltid gratis. Vi tillämpar detta för att kunna tillhandahålla en säker tjänst för alla typer av företag med olika behov.

Försäljning:

200 kr per annons. Utöver det debiterar upp till 10 % av ordervärdet vid lyckad affär. Samtliga annonser gäller i 30 dagar, om ni inte tar bort annonsen själva i förtid. Välkommen in med förfrågan.

Donation:

Är ni en icke affärsdrivande välgörenhetsorganisation eller förening är det gratis att donera oavsett storlek på parti.

Är ni ett företag kostar det 200 kr per annons. Vid lyckad donation debiterar vi 50 % av destruktionskostnaden.

Anonym publicering:

Vill ni annonsera anonymt står Foodloopz som kontakt i annonsen. Hör av er till oss så berättar vi mer och så går vi igenom era behov. Vi tar då en administrativ tilläggsavgift på 200 kr oavsett ordervärde, även för välgörenhetsorganisationer och föreningar.

Ni kan även skapa egna slutna nätverk, där er annons bara visas för utvalda registrerade medlemsföretag. Återkom med er förfrågan.

Efterlysning:

En efterlysningsannons kostar bara 20 kr. Annonsen gäller i 30 dagar, om du inte tar bort annonsen själv i förtid. I denna kategori kan ni efterlysa varor ni gärna vill ha in i er verksamhet.

Banner:

300 kr/vecka. Storlek på Banner: 728 x 90 pixlar. Max 300 Kb.

Sociala medier:

Vill ni synas lite extra kan vi ta fram material som ni eller vi kan publicera i Sociala medier. Vill ni veta mer om detta, återkom till oss.

Övrig information:

Befintliga annonser kan förlängas i upp till tre perioder (á 30 dagar), där varje förlängd period kostar 30 kr. (Den måste förlängas innan annonstid gått ut, annars räknas den som ny annons).

Är ni en frekvent användare av våra tjänster, går det att sy ihop en paketlösning till en fast kostnad. Kontakta oss så går vi igenom era behov.

Vill ni att vi sköter affären helt åt er, med eller utan plattformen som stöd, lyssnar vi gärna till era behov.

Vi tillämpar 15 dagars betalningsvillkor vid fakturering.

Moms tillkommer

Kontakt:

Kundtjänst: info@foodloopz.se
Telefon: 0729 11 44 99
Adress: Huvudstagatan 14 B, 171 58, Solna

Har ni frågor, tveka inte att höra av er!

Hjälp oss att bli ännu bättre genom att skicka tips och önskemål till oss