Frågor och svar

Frågor och svar om Foodloopz


Kostar det att bli medlem?

Nej det är gratis att bli medlem

Ber ni någonsin era Medlemmar om kontouppgifter via mail eller skickar länkar där medlemmen skall uppdatera personuppgifter, ange kontonummer eller liknande?

Nej aldrig! Vi har för tillfället ingen möjlighet för våra medlemmar att betala med kort utan fakturerar endast våra medlemmar. Skulle du ha fått ett mail eller liknande där du är tveksam gällande avsändaren ber vi dig att vidarebefordra detta till info@foodloopz.se så att vi kan göra en polisanmälan om eventuellt bedrägeri.

Måste man ha tillgång till organisationsnummer för att bli medlem?

Ja, för att kunna registrera dig och ansöka om medlemskap och därigenom ta del av all information på vår hemsida samt lägga upp annonser, så måste du ha tillgång till, och tillstånd att använda, ett giltigt organisationsnummer.

Kan flera personer inom samma företag skaffa medlemskap?

Ja, vid varje ansökan skapas ett unikt id som kopplar ditt namn till organisationsnumret och medlemskapet. Skulle två personer heta samma sak, kan problem uppstå. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Om jag byter företag men fortsatt vill vara medlem, hur gör jag då?

Kontakta Foodloopz så hjälper vi dig med detta.

Kan jag ta med mig gamla annonser och historik när jag byter organisationsnummer?

Nej, tidigare historik kan inte överföras till annat företag. Den användare som har administrativa rättigheter för företagets konto kan se historik även om en medlem avregistrerat sig. Detta för att uppgifterna kring dina affärer är kopplade till det företag du jobbar på och det organisationsnumret du då angivit.

Kan andra medlemmar se mina kontaktuppgifter som jag angivit vid medlemskapsansökan?

Nej det kan de inte. Det enda sättet för andra medlemmar att få tillgång till ditt telefonnummer eller e-postadress är om du angivit detta direkt i fritexten i annonsen. Intresseanmälningar från andra medlemmar skickas via hemsidan. Visar du dock intresse för en annons kommer den kontaktuppgift du angivit som standard visas för annonsören. Du kan välja att bli kontaktad via e-post och eller telefonnummer.

Vad skall jag göra om jag hittar annonser som är felaktiga eller stötande?

Kontakta Foodloopz (info@foodloopz.se) så fort som möjligt och beskriv ärendet. Uppge alltid medlemsnummer och annons-id för den annonsen du vill anmäla.