Om Foodloopz

Foodloopz vill på flera sätt hjälpa företag att hantera överskott, matsvinn och utmaningar kring dessa frågor.

Vår kärnverksamhet går ut på att hjälpa företag att enkelt, säkert och snabbt hitta nya affärskontakter vid varje tillfälle då bra mat riskerar att bli matsvinn. Det gör vi genom att erbjuda företag att annonsera ut sitt överskott via oss till försäljning eller donation.

Vi hjälper er att hitta den perfekta kontakten för varje enskilt parti helt på era villkor.

Det kan vara partier med restpallar, varor med kort datum kvar, trasiga förpackningar eller till exempel frukt och grönt som inte möter kvalitetskraven för etablerade kanaler.

All bra mat förtjänar en andra chans och vi tror att vi tillsammans kan effektivisera utnyttjandet av överskottet som den resurs det är.

Vi ser det även som vårt uppdrag att hjälpa och utmana företag att tänka i nya banor kring överskottet och bara Ni berättar för oss vad just Ni vill ha hjälp med, så löser vi det.

Vill ni att er annons eller er verksamhet skall synas lite extra, så har vi även reklamplatser/banners, som ni kan boka via info@foodloopz.se

Affärsidé

Foodloopz tillhandahåller en enkel, säker och snabb annonstjänst för företag som vill köpa eller sälja främst livsmedel och dryck med kort bäst före-datum, fel kvalitet, trasiga förpackningar, klippvaror eller restlager och som samtidigt vill ha stenkoll på affärerna.

All loopad mat är bra mat!

Lagar och Regler

Självklart skall alla livsmedel, dryck och allt foder hanteras, köpas, säljas och doneras efter de lagar och regler som finns. Ni kan läsa mer om detta på Livsmedelsverkets och Jordbruksverkets hemsidor.

Kontakt

Kundtjänst: info@foodloopz.se
Telefonnummer: 0729 11 44 99
Adress: Huvudstagatan 14 B, 171 58, Solna

Har ni frågor, tveka inte att höra av er!

Hjälp oss att bli ännu bättre genom att skicka tips och önskemål till oss.